|
Robuchon מייבש בטנור לפני הקילוף!!!!
|
| |
לא הבנתי איך לבסוף מכינים פירה אוורירי. היכן התשובות? בבקשה , תשובה הגיונית
|
| |
אם אתם רוצים פירה טעים, תחתכו את תפו"א לפרוסות של בערך 2 ס"מ, תרססו עם תרסיס שמן ותצלו בתנור (לא לבשל - לצלות). כאשר תפו"א משחירים מעט הופכים לצד השני.
ריבלתם תפו"א שלא איבדו טעם במם, עם תוספת של טעם צלוי כמו במדורה. בתיאבון.
|
| |
4. ככה לא מבשלים פירה
חסיד של אף אחד , |
תל אביב |
|
(23.03.17) |
מקלפים תפו"א, חותכים לקוביות, מבשלים, מסננים, מוסיפים חלב ומרתיחים עם חלב 3 דקות, מועכים, המון מחאה + מלח ומקציפים עם כף/מזלג/מיקסר . בתאבון. עכשיו אני מבין למה תמיד הפירה במסעדות מגעיל.
|
| |
5. במקום לבשל במים אני מאדה על פרח אידוי
משדרג את טעם הפירה, בשלב המעירה מוסיפה חלב (אפשר צמחי) חמאה או חצי חמאה וחצי שמן זית.
|
| |
6. חסר משהו בשביל פירה מושלם:
אגוז מוסקט! קצת אגוז מוסקט עושה את ההבדל בין פירה לפירה מושלם!
| |
|