Xnet  אוכל  לומדים
איך מכינים פירה מושלם? ענו על החידון וגלו מה אתם יודעים
ילנה ויינברג
פורסם: 21.03.17, 10:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-6 דיונים
 
1. Robuchon
אמיל   (22.03.17)
Robuchon מייבש בטנור לפני הקילוף!!!!
2. פירה
רעיה   (22.03.17)
לא הבנתי איך לבסוף מכינים פירה אוורירי.
היכן התשובות?
בבקשה , תשובה הגיונית
3. פירה בתנור
הוא ,   שם   (22.03.17)
אם אתם רוצים פירה טעים, תחתכו את תפו"א לפרוסות של בערך 2 ס"מ, תרססו עם תרסיס שמן ותצלו בתנור (לא לבשל - לצלות). כאשר תפו"א משחירים מעט הופכים לצד השני.

ריבלתם תפו"א שלא איבדו טעם במם, עם תוספת של טעם צלוי כמו במדורה. בתיאבון.
4. ככה לא מבשלים פירה
חסיד של אף אחד ,   תל אביב   (23.03.17)
מקלפים תפו"א, חותכים לקוביות, מבשלים, מסננים, מוסיפים חלב ומרתיחים עם חלב 3 דקות, מועכים, המון מחאה + מלח ומקציפים עם כף/מזלג/מיקסר .
בתאבון.
עכשיו אני מבין למה תמיד הפירה במסעדות מגעיל.
5. במקום לבשל במים אני מאדה על פרח אידוי
שלומית   (24.03.20)
משדרג את טעם הפירה, בשלב המעירה מוסיפה חלב (אפשר צמחי) חמאה או חצי חמאה וחצי שמן זית.
6. חסר משהו בשביל פירה מושלם:
אני   (10.05.20)
אגוז מוסקט! קצת אגוז מוסקט עושה את ההבדל בין פירה לפירה מושלם!