|
1. אוי מה הייתי נותנת בשביל העוגיות הללו
|
|
|
אמת אני מחשיבה את עצמי כאופה די טובה,ניסיתי,העוגיות השתטחו ולא יצאו ככדורים ,אם המתכון מדוייק אז איך לא רשום כמה מיץ מלימון גדול,גדול זה יחסי.מפרסמים מתכון אז שיהיה מדוייק ולא בערך.
|
|
|
האם אפשר להוסיף או להחליף חלק מהקמח בשקדים טחונים?
|
|
|
לא יודעת על מה אתם מדברים, יצא לי בדיוק כמו בתמונה - עגולים ויפים וטעימים מאוד! אל תרדו על המתכון אם אתם לא יודעים להכין.
|
|
|
היי, רציתי לדעת האם אפשרי להחליף את הביצה על מנת להפוך את העוגיות לטבעוניות? ראיתי בבלוג לטבעונים שאפשר להחליף בקורנפלור עם מעט מים, זה פוגע במרקם של העוגיות? לגבי החמאה, יש תחליף מרגרינה על בסיס קוקוס שמשתלב נהדר עם העוגיות!
|
|
|
יצאו טעימות מאוד! לא היה לי מספיק קמח רגיל אז שמתי חצי מהכמות תופח, וויתרתי על האבקת אפייה, וכן סחטתי עוד איזה חצי לימון לתערובת.. אחלה מתכון
|
|
|
7. יצאו כמו בתמונה
מאיה , |
מודיעין |
|
(23.03.20) |
יצאו מעולות, כמו בתמונה אבל ממליצה להפחית סוכר, נורא מתוקות
|
|
|
8. יצאו בדיוק כמו בתמונה
ליאור , |
ירושלים |
|
(29.03.20) |
טעימות ונימוחות, יצאו לי יפות בדיוק כמו בתמונה. גילגלתי רק באבקת סוכר וויתרתי על גלגול בסוכר רגיל, ממליצה בחום.
|
|
|
יצאו נהדרות אך הוספתי עוד 3 כפות קמח, (סה"כ 2 כוסות ו5 כפות)
| |