Xnet
אוכל
מתכונים
לחם
מרקם צרפתי, טעם איטלקי: לחמניות בריוש עם בזיליקום
מערכת Xnet
פורסם: 22.02.17, 10:04
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-5 דיונים
1. אפשר להחליף את החלב?
יאיר
(22.02.17)
במים?
משהו אחר?
2. האם אפשר להחליף לחלב קוקוס/רכז קוקוס?
רעב
(22.02.17)
3. במקום
מרים
(22.02.17)
אפשר להשתמש בקמח שמרים?
4. מה מוסיפים לבריוש מתוק ?
שחר ,
רעננה
(01.03.17)
שלום,
מה מוסיפים לבצק כדי להפוך אותם למתוקות ? דבש?
5. ניתן לוותר על האלכוהול?
מאיה
(02.03.17)