1. אנו לא אדישים, למרק עדשים.
קראתי את כל המתכונים. את הראשון אני מכינה כמעט אותו דבר. רק מוסיפה לו את הטעם שלי כמו קצת יותר תפוחי אדמה וגם שורש פטרוזיליה וחתיכת סלרי לבן חתוך לקוביות וכף גדושה חרדל וקצת לימון ושמיר ובסוף גם נקניקיות ויש ארוחה שלמה. את המרק השני אני בכלל לא מכינה כי הוא לא לטעמי. הוא חסר טעמים ומשעמם. ואת השלישי לא קל להכין כי כל סוג עדשים מתבשל אחרת. ועדשים כתומות בכלל לא משרים במים. אז מספיק סוג אחד של עדשים או להכניס כל פרק זמן בישול, סוג נוסף של עדשים לסיר. ומה שעוד חשוב בעדשים הוא להוסיף קצת קימל טחון או בזרעים שלמים כי הם מנפחים.
|