Xnet  אוכל  מבשלים
חנוכה איטלקי: שני חטיפים מתוקים מטוגנים מארץ המגף
רומי נדלר
פורסם: 26.12.16, 20:39
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות ב-2 דיונים
 
1. הריקוטה בארץ לא דומה לזו ששם.
שרון   (27.12.16)
2. למה להמציא לבד ?
(27.12.16)
אם אפשר לקחת ממישהו אחר? גם הסופגניות והלביבות הן לא ישראליות , הן נוצרו בגרמניה אז למה לא לקחת דברים נוספים מהעולם ולאמץ אותם ולעשות אותם "שלנו" כמו שצרפתים עשו עם הקרואסון? - גם הוא הומצא באיטליה. אבל את האיטריות האיטלקים לקחו מהסינים. את ה"חטיפים, המטוגנים הללו מכירים בעיקר במזרח אירופה ולא רק באיטליה. אז מי לקח ממי, מתי ולמה?