Xnet  אוכל  מתכונים  עוגות ומאפים
קופצות לפה: "יויו" – סופגניות ביס תוניסאיות ללא שמרים בסירופ לימוני
מירב גביש
פורסם: 25.12.16, 15:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-7 דיונים
 
1. קוראים לזה גולב ג'יאמון וזה הודי.
לא תוניסאי   (26.12.16)
2. למי שיש מדחום
לבנת   (25.12.16)
באיזו טמפרטורה לטגן?
3. אצל הערבים זה נקרא עוואמה
יונתן   (25.12.16)
זה מעדן
4. מדחום
לבנת   (26.12.16)
למי שיש מדחום לטיגון, על איזו טמפרטורה לטגן?
5. מתוק מידי..
הילה   (27.12.16)
הכנתי אותם הערב. לטעמי מתוק מידי והמרקם של הסופגניות כמו של סולת. גם הטעם הזכיר לי עוגת סולת טריפולטאית :)
הבת שלי (7) אהבה..
6. אפשר בקמח ללא גלוטן?
הרצלייה   (28.12.16)
האם אפשר בקמח ללא גלוטן? ואם כן איזה הרכב מסוגי הקמחים ללא גלוטן ?תודה רבה
7. עוגיות יויו
שרה דהרי חגג   (27.12.16)
אלה אכן עוגיות יויו טוניסאיות.עוומה זה מתכון אחר בהחלט.