Xnet  אוכל  מתכונים  דגנים וקטניות
תבשיל קינואה פשוט עם ירקות כתומים ופלפלים
דפנה אוסטר מיכאל
פורסם: 13.11.16, 21:41
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-5 דיונים
 
1. משהו לא הגיוני במתכון
איתי רון ,   נצרת עילית   (03.12.16)
האם כמות השמן לטיגון מספיקה כדי לרכך את הבטטה והירקות האחרים? איך בדיוק את מונעת מן התבשיל להידבק לתחתית בהיעדר נוזל כלשהו? נראה לי שהורדת את אחד השלבים במתכון.

אודה לתשובתך
2. בישול הקינואה בחמש דקות בלבד?
רן   (23.12.16)
רק 5 דקות ובלי בלי הרתחה ???
3. שאלה:
אני   (13.01.17)
לאחר שעה השהייה במים ובישול של חמש דקות במי מלח ועוד 10 דקות עם הירקות האם הקינואה לא נשארת קשה? לעניות דעתי צריך לבשל קינואה יותר זמן מ5 דקות אבל אולי אני טועה. בפעם האחרונה שבישלתי קינואה הייתי צריכה 3/4 שעה כדי שתהייה רכה. לא נראה לי שקינואה לא מבושלת היטב, בריאה.
4. הכנתי ויצא נפלא !! תודה
דורית ,   חיפה   (18.01.17)
5. הכנתי בערך ויצא מצויין
ציפי   (22.01.17)
הי לי סיר קטן של קינואה אדומה מבושלת. אידיתי בצל,גזר,קישוא ובטטה בקוביות. הוספתי ציר ובישלתי. הוספתי את הקינואה ותיבלתי . יצא מצויין.