Xnet  אוכל  מתכונים  ירקות
קציצות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול
דורית מנו - טל אור
פורסם: 31.07.16, 05:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-14 דיונים
 
1. טוחנים את הכרובית לא מבושלת?
סימונה לרום ,   גבעתיים   (31.07.16)

 

2. במקום ביצים שימו רסק תפוחי עץ
טבעונית   (31.07.16)
3. מה הכוונה "מעבירים 2 כוסות מהפירורים לקערה"??
יעל   (31.07.16)
4. מעבד מזון
נועה   (31.07.16)
אם אין מעבד מזון, האם ניתן לבשל את הכרובית?
5. האם ניתן לשים שמיר במקום פטרוזיליה?
רקפת   (31.07.16)
6. האם משתמשים רק בתפרחת של הכרובית?
איילת ,   מרכז   (01.08.16)
או גם ברגליים?
7. האם ניתן לאפות את הכרובית?
שיר   (01.08.16)
8. האם ניתן לאפות את הלביבות במקום לטגן?
שירן   (15.09.16)
האם הן יצאו עדיין טוב באפיה? יש משהו שצריך לשנות?
9. אוייש כמה שזה טעים!!!
חיפאית   (25.09.16)
10. burgul in english
lovely   (21.11.16)
what is BURGUL in English?
11. איזה בורגול דק או עבה?
אני   (28.11.16)
12. החלפת הבורגול בקינואה
יונה סירוטה ,   חיפה   (20.12.16)
שאלה: האם במקום בורגול אפשר להשתמש בקינואה כדי שגם מי שרגיש לחיטה יוכל לאכול את הלביבות. אם כן - כיצד להשתמש. תודה
13. מאוהבים בקציצות האלה!
חיפאית   (23.12.16)
עושה כמות כפולה ומקפיאה.
יוצא מדהים!
תודה
14. קציצות כרובית
דינה   (29.11.17)
הקציצות התפרקו ולא יכולתי לכדרר אותן. למה?