Xnet  אוכל  מבשלים
ארבע עוגות גבינה אפויות לשבועות: לממהרים, למשקיענים ולהרפתקנים
מערכת Xnet
פורסם: 06.06.16, 10:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-5 דיונים
 
1. נראה נהדר! שאלה בקשר לעוגה הקלה:
דנה   (07.06.16)
אפשר להשתמש בגבינה מעורבת- חלק גבינת שמנת וחלק לבנה פשוטה?
תודה!
2. היחסים בין התפוחים המקורמלים לכמות הגבינה לא הגיוניים
(07.06.16)
זו לא עוגת גבינה, זו עוגת תפוחים עם ציפוי גבינה.
איך בעוגת גבינה יש רק בקושי גביע גבינה וגביע שמנת לעומת 1.2 קג' תפוחים?
3. איפה הקפה ?
דנית   (09.06.16)
שאלה - בעוגה אחרונה כתוב שיש קפה גם בקרם הגבינה. לא מצאתי אותו במתכון עצמו.
4. להוסיף את החלמונים בחלק מסויים של המתכון או שלא להוסיף בכלל
אביטל ,   ירושלים   (09.06.16)
.
5. עוגת גבינה
רונית ,   פתח תקווה   (13.06.16)
העוגה של אפרת קלה וטובה!!