Xnet  אוכל  מתכונים  ביצים וארוחות בוקר
הזָלָבְיֶה של סבתא רוּמָה
מיכל מעוז נחום
פורסם: 08.12.15, 22:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות ב-10 דיונים
 
1. אין על האוכל התימני. תביאו לי מרק רגל
תודה   (09.12.15)
2. זלביה אוכלים עם חילבה לא עם סוכר ודבש
רומה ,   תימן   (09.12.15)
3. זלביה
יוספה   (09.12.15)
לפי כמות המים זה לחם מטוגן. להכנת זלביה (לוקומדיס) דרושים 4.5 כוסות מים לק"ג קמח
4. כשתוכלו ZLABIYA אמיתי...........
One ,   Moon   (09.12.15)
כשתוכלו ZLABIYA אמיתי מצפון אפריקה ( ALGERIE ) שהיום נמצה בדרום צרפת......תבינו מה זה זלביה אמיתי וממכר !!!!
5. תל אביב
חיים   (09.12.15)
ל - 3 4 כובות מים זה מספיק [עשיתי היום]
ל -4 אתה צודק יש לי מתכון של יהודי מצרים אין עליו.
אבל התברר לי שכמעט לכל עדה יש את הזלביה שלה.
אז לבריאות לכולם וחג חנוכה שמח
6. זלביה גם יוצאי מצרים מכינים
אחת   (10.12.15)
7. אין על התמנים מס' 1
גיא   (10.12.15)
8. זלביה אמיתית זה אך ורק זלביה כורדית
משה   (10.12.15)
כל התימנים ושאר אפריקאים זיוף!
זלביה אמיתי כורדית עם גרגרי חומוס ,תאכלו ותדעו!
9. אוי, הצרבת, הצרבת.
אחיה גיאת   (10.12.15)
הייתי ממתין לרגע בו הזלביה המהבילה הייתה מוצאת מסיר השמן, מפזר עליה סוכר,,,
וטורף כשאני יודע שעוד חצי שעה אני אבער כולי מצרבת.
ובכל זאת לא ויתרתי..
10. זלביה יש גם ליוצאי מצרים
עוד אחת   (30.12.16)
פשוט מעדן