גיא גיאור נוסע לפגישות עסקים בניו יורק, אבל החוויה מתחילה כבר במחלקת העסקים. רועי כהן, איש צוות הקרקע של יונייטד איירליינס ישראל, מארח אותו במטוס עוד לפני שעולים יתר הנוסעים, וגיאור נהנה ממושב שנפתח למצב מיטה, מסך אישי עם היצע של למעלה מ-300 תכנים שונים, ארוחה בת חמש מנות ומבחר יינות. השף מאיר אדוני מכין לארוחה במחלקת העסקים שרימפס וסלט ירוק, צלעות טלה גלילי על פריקי, ומספר על השיקולים בבניית תפריט המיועד לטיסות. גם השף אביב משה מגיע לטיסה ומדגים לגיאור איך מרכיבים ומצלחתים את המנות במטבחון של המטוס לפני ההגשה. הוא מכין ברזאולה למנה ראשונה, ולעיקרית דג לברק עם פסטה בעשבי תיבול. לקינוח מגישה לו דיילת האוויר איילה (איה) מוסקוביץ' גלידת סאנדיי עם שלל תוספות מפתות.

בניו יורק מגיע גיאור למלון וולדורף אסטוריה הנודע, שבו התארחו, בין היתר, מדינאים כמו נלסון מנדלה, צ'רצ'יל ורוזוולט. מאט זולבה, מנהל מכירות ושיווק של מלון וולדורף אסטוריה, מספר על המלון שנפתח ב-1931 והפך מאז למוסד של ממש. גיאור נהנה במלון מטיפול ספא המשקם את העור לאחר טיסה ארוכה. לאחר מכן מבקר גיאור באולם הנשפים של המלון, בסוויטה על שם אליזבת' טיילור, בסוויטה שהדוכסים מווינדזור שהו בה ומשמשת כיום כמקום מפגש אינטימי לאנשי עסקים, ואף צופה בפארק אבניו מגג המלון.

בין הפגישות מוצא גיאור זמן לקפוץ למסעדת Delmonico's, שם הוא פוגש את השף הנודע ג'יימס קנורה. המסעדה, שזכתה לתואר "מסעדת הגורמה הוותיקה בארצות הברית", נוסדה ב-1837 וממוקמת בלב אזור העסקים של ניו יורק בוול סטריט. המסעדה מגישה עד היום מנות שהשף הראשון של המסעדה, צ'ארלס רנהופר, המציא, כמו המנה הנודעת אגז בנדיקט. השף קנורה מארח את גיאור במטבח המסעדה, ומדגים הכנת "סטייק דלמוניקו", אחת ממנות הדגל.

במסעדה הוא פוגש את אבי פרידמן, מנכ"ל יונייטד איירליינס ישראל, שמספר לגיאור על סדר היום של אנשי עסקים, ומספק המלצות למבקרים בעיר. משם קופץ גיאור לסיבוב קניות של גאדג'טים בחנות AC Gears, ואחר כך לסיבוב גלריות בצ'לסי. בגלריית Agora הוא פוגש את אנג'לה די בלו, שמספרת לו כיצד הפך האזור למרכז האמנותי של העיר, עם למעלה מ-500 גלריות.

משם הוא ממשיך למועדון הסיגרים האקסקלוסיבי Club Macanudo, ופוגש את מאוריציו קורדובה. המועדון הפך לאגדה בזכות האווירה השלווה, הקלאסית והאלגנטית שלו, והוא מארח נשיאים, ראשי ממשלות, שרים, שגרירים ואנשי עסקים.