אסאדו לצד קלחי תירס לוהטים

מרכיבים

  • 3 ק"ג אסאדו
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס צ'ילי מתוק

לתירס הלוהט

  • 4 קלחי תירס בעליהם
  • 1 כוס צ'ילי מתוק
  • 1/4 כוס צ'ילי חריף
  • 1 כף מייפל
  • 2 כפות מיונז איכותי
  • אופציה: לימון

אופן ההכנה

1. מתבלים את הנתח במלח ופלפל ומעלים על הגריל לצלייה ארוכה של כ-3 שעות.

2. פעמיים במהלך הצלייה, מברישים את הנתח בצ'ילי מתוק על מנת לרכך, לעדן ולקרמל קלות את הנתח.

3. במקביל, מניחים את קלחי התירס על גבי הגריל וחורכים קלות.

4. בינתיים, מערבבים את המיונז עם שני סוגי הצ'ילי והמייפל.

5. כאשר קלחי התירס התרככו דיים, מברישים אותם במיונז המתובל.

6. ניתן לזלף לימון טרי.

7. מגישים את קלחי התירס לצד הבשר.

ברוסקטה של שקדי עגל

מרכיבים

  • 1 קילו שקדי עגל (מוז'חס)

לצ'ימיצ'ורי

  • 1 כוס שמן זית
  • 2 פלפל חריף
  • 4 שום
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1/2 כוס כוסברה
  • 1/2 כוס נענע

להגשה

  • כיכר לחם שיפון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 1 פלפל חריף

אופן ההכנה

1. צולים שקדי עגל על הגריל.

2. במקביל מכינים את הצ'ימיצ'ורי: קוצצים את הפלפל האדום ועשבי התבלין.

3. קולים קלות את הלחם, מורחים בשמן זית, שום ופלפל חריף.

4. מניחים את שקדי העגל על הברוסקטה, יוצקים את הצ'ימצ'ורי ומגישים.

צ'וריסו דה פאפאס

מרכיבים

  • 15 נקניקיות צ'וריסו ארגנטינאיות

לטורטייה דה פאפאס

  • 1 קילו תפוחי אדמה
  • 8 ביצים
  • 2 בצלים
  • שמן לטיגון

לאיולי

  • 4 ביצים
  • 1 פלפל חריף קלוי וקלוף
  • 1 בצל סגול קלוי וקלוף
  • 2 שיני שום
  • 1 כוס שמן תירס
  • 2 כפות חומץ אדום
  • 1 כוס כוסברה
  • 1 כוס נענע
  • 1 כוס פטרוזיליה

אופן ההכנה

1. צולים את הנקניקיות על הגריל.

2. הטורטייה: יוצקים שמן זית למחבת. מטגנים את הבצלים ותפוחי אדמה עד להזהבה.

3. טורפים את הביצים ויוצקים למחבת. מכסים ומבשלים עד שמתקבלת טורטייה עשויה היטב.

4. מכינים את האיולי: בבלנדר מוט ידני מקציפים ביצים וטוחנים פנימה את הפלפים, הבצל והשום.

5. מזליפים באיטיות שמן ליצירת אמולסיה. מוסיפים חומץ.

6. קוצצים את עשבי התבלין ומוסיפים לאיולי.

7. מגישים את הנקניקיות לצד הפריטטה והאיולי.

תה ארגנטינאי של צהריים

מרכיבים

  • 60 מ"ל ייגרמייסטר
  • 45 מ"ל אייס טי
  • 30 מ"ל מיץ רימונים
  • 10 מ"ל מי סוכר
  • 2 קוביות לימון
  • נענע ופירות יער לקישוט

אופן ההכנה

1. לכתוש קרח.

2. למזוג המרכיבים לכוס מלאה מלאה קרח כתוש.

3. לערבב טוב, לקשט בנענע ופירות יער.