משה בראל ("פסטה דלה קזה") ושף שאול בן אדרת ("קימל") פוגשים את ג'יובני פולייזה, מנהל מחלקת איטליה בכרמל שירותי תיירות, המספר להם על אפשרויות התיירות המופלאות בין נאפולי לסלרנו – סורנטו, שיכולה לשמש כנקודת מוצא לטיול לפומפיי ולאיים קאפרי ואיסקיה, העיר פוזיטנו ועוד. הם מבקרים במסעדת נונה מריה ופוגשים בבעלים, פאולו סניסקאלקו. הם טועמים שלוש מנות פסטה טיפוסיות, ברוטב קרבונרה, אמטריצ'נה וגריצ'יה, ובן אדרת לומד משף סילביו רומאנו את סודות הכנת רוטב האמטריצ'נה. משם הם ממשיכים לגרניאנו, לביקור בלה פבריקה דלה פסטה, מפעל בן 200 שנה לייצור פסטה איכותית, ולומדים על תהליך ייצור הפסטה. אחר כך הם מגיעים לסורנטו ופוגשים את פשקואלה דיליוה, מלימונצ'לו אי גיארדיני די קטלדו, שמראה את תהליך ייצור הלימונצ'לו, ליקר הלימונים האיטלקי הנודע.