שרון אילון יוצאת להפלגה יוקרתית באוניית פאר, על כל המשתמע מכך: אוכל טוב, ספא, הופעות, קניות, בילויים ואטרקציות. במהלך ההפלגה היא קופצת לביקור בעיר היפה ברוז', המכונה "ונציה של הצפון".

אילון פוגשת את הקפטן, ג'ולין ברג'ס מ-P&O Cruises, Azura, שמספר לה על החיים על הים ועל הספינה – היא מונה 19 קומות, 1,200 אנשי צוות ומארחת 3,200 נוסעים. אריאלה שליש, מומחית להפלגות יוקרה בינלאומיות מ"אשת קרוז", מספרת על היתרונות שבחופשת שיט: המלון היוקרתי, הגישה לכל יעד בעולם ואפשרויות בילוי ובידור מגוונות – החל מספא עם שלל טיפולים, דרך בריכות, מגרשי טניס, כדורסל וכדורגל, ועד הרצאות, סדנאות בישול ושיעורי ריקוד.

על הספינה יש מגוון רחב של מסעדות – בנוסף למסעדות המרכזיות, יש מסעדות שף גורמה, מסעדה הודית, מסעדה איטלקית ועוד. אילון פוגשת את השף הראשי של הספינה, סאהו רג'קישור, שמספר על האתגר בלשמור על איכותן הגבוהה של המסעדות על הספינה.

הספינה עוגנת ב"ונציה של הצפון" – העיר ברוז' שבבלגיה. אילון מתחילה את היום בכיכר מרקט המפורסמת, עם מגדל הפעמונים הגבוה שלה, ומתלבטת בין 90 טעמים שונים של שוקולד בלגי משובח מעשה ידיו של השוקולטייר מייקל מאס.

בהמשך היא מבקרת במועדון הילדים של הספינה, שמתאים לילדים מגיל 6 חודשים ועד 17 שנה, וכולל חמישה חדרים ושירות השגחה על הילדים, גם בשעות הערב. בערב אפשר ליהנות ממופעי בידור – תיאטרון שמעלה מחזות זמר או מופע קברט, קולנוע, הופעות של זמרים בברים שברחבי הספינה, קזינו, ואפילו מועדון ריקודים.