משה בראל (פסטה דלה קזה) והשף שאול בן אדרת (קימל) ממשיכים במסע הקולינרי שלהם באיטליה, והפעם – לאזור עיר הנמל אמלפי שמדרום לנאפולי. הם פוגשים את ג'יובני פולייזה, מנהל מחלקת איטליה בכרמל שירותי תיירות, שמספר להם על אזור החוף של אמלפי - מפוזיטנו ועד סלרנו, ועל העיר אמלפי הבנויה על טרסות עד הים. הם מבקרים בחוף הסודי שגם גרטה גרבו וז'קלין אונסיס אהבו לרחוץ בו, ומשם – לאכול. הם מתארחים במסעדת דה ארמנדינו, פוגשים בבעלים ארמנדינו פראיינו, ומרימים כוסית לחיים. בחברת השף סטפנו פטרי הם מכינים מנה של דג ריצ'ולה אלה פאזנה – דג מטוגן ברוטב שמן זית, שום, צדפות, חסילונים, עגבניות שרי ואורגנו. למחרת הם מבקרים במפעל דולפין אנשובי, המייצר אנשובי משובח כבוש במלח ומשומר בשמן זית. בהמשך הם מתארחים בביתה של ד'אליה – בשלנית ביתית שמכינה תבשיל של אורז וירקות עם פלפלים, קישואים, חצילים, נקניק וזעפרן. משם הם ממשיכים לסיבוב מעדניות במרכז העיר אמלפי, ומקנחים בסנדוויץ' גלידה.