שמלת הכלה היא אחד האלמנטים החשובים לכלה לעתיד. שי לי שינדלר פוגשת את ברטה, מעצבת שמלות כלה וערב ושומעת ממנה על תהליך בחירת שמלת הכלה, טיפים לבחירת הגזרה ועל הטרנדים השונים בתחום.

נועם טור מתכנן מסיבת הפתעה לכבוד יום נישואין להוריו, ומוצא פתרון טעים, יפהפה ונוח במיוחד. הוא פוגש את יובל רוזנן, שף ובעלים קייטרינג "פומפידו", וזוכה לטעום אוכל גורמה שמוגש בקופסאות מעוצבות. הרעיון הגיע מחנויות הטרטר הצרפתיות, שבהן קונים מעדנים שונים כדי לאכול בבית, הרעיון הוא להגיש אוכל גורמה יפהפה ולחסוך את הטרחה שבהכנה.

גאלה קוגן התנדבה לעזור עם ההפקה לחברה טובה שמתחתנת והיא פוגשת את יהודה יפרח, מנכ"ל ובעלים משותף "נסיה מתחם אירועים". יהודה ממליץ לצוות לכל זוג מפיק לאירוע, שיקל על הזוג בקבלת ההחלטות המתאימות לו ביותר ובביצוען – אם זה כניסה דרמטית במיוחד (במסוק, למשל) לקבלת הפנים, אירוח ברמה של מסעדת שף או הגשמת חלומות שונים מתחום הפירוטכניקה.

למעלה מ-160 שנה פועלת בעיר אנג'ה שבצרפת מזקקה שהוקמה על ידי האחים קוואנטרו. ליקר התפוזים הידוע בעולם כולו מופק מקליפות תפוזים שמגיעים מכל רחבי העולם, שעוברות זיקוק. שי לי פוגשת את אלפרד קוואנטרו, דור שישי למשפחה, שמספר איך הכל התחיל ומגלה שליקר קוואנטרו שותים גם עם קרח. אילן אביצור, מנהל תחום אלכוהות בחברת "הכרם" מציע לשי לי קוקטיילים שונים על בסיס ליקר הקוואנטרו, כמו מרגריטה, והקוואנטרו פוליטן – גירסה של הקוסמופוליטן שהתפרסמה ב"סקס והעיר הגדולה" ומאז הפכה לקוקטייל הנמכר ביותר.

לגאלה קוגן יש אירוע בערב והיא חייבת להיראות במיטבה בזמן קצר. היא מקבלת טיפול יופי קצר ומהיר – מכף רגל ועד ראש תוך שעה. ענת קליין, מנכ"ל אמפוורמנט רמדה דריה ספא מצטרפת לשלל טיפולי אינסטנט, ביניהם: פדיקור בעזרת דגים, מנהרת זרמים של מים חמים וקרים להמרצת מחזור הדם, מכשיר רטט לשריפת שומנים מהירה, טיפולים קוסמטיים חדשניים למילוי קמטים, וטיפול פנים בעזרת קונכיות חמות.