אף מסיבה אינה שלמה בלעדיה – השמפניה. שי לי שינדלר נוסעת למחוז שמפיין שבצרפת כדי לטעום שמפניה אמיתית. היא פוגשת את אילן אביצור, מנהל תחום אלכוהול בחברת הכרם, שלוקח אותה לסיבוב בין כרמים ויקבים. היא לומדת על תהליך יצור השמפניה ולמה היא נוצרה דווקא בחבל ארץ זה. בהמשך היא פוגשת את כריסטיאן דניס, וזוכה לטעום משמפניית Bollinger, השמפניה ממנה נהנה גם ג'יימס בונד ובית המלוכה הבריטי, ואילו מתיו קאופמן לוקח אותה לסיבוב במנהרה באורך 6 ק"מ שמשמשת כמרתף התסיסה של היקב ומלמד אותה לטעום שמפניה.

נועם טור יוצא לבדוק איך לשדרג את הברביקיו לחבר'ה, ומה צריך שיהיה בגינה לעל האש גורמה. הוא פוגש את יובל סלע טוניס, מנהל פיתוח עסקי בחברת כרמל דיירקט, שמציג לו גריל בטכנולוגיה חדשנית – גריל אינפרא אדום, שמונע מהשומן לטפטף על המבערים, ומאפשר בישול נקי, חסכוני ואיכותי. נועם מקבל גם הצעה לרהיטי גן מעוצבים ואיכותיים, ומקבל טיפים לבחירת ריהוט חוץ.

גאלה קוגן יוצאת לטיפול בחמאם טורקי מסורתי. בין היתר היא מתנסה בפילינג קפה, מניפה של ענפי אלון וקפיצה לבריכה קרה, ולומדת על שיטת החמאם הטורקי המסורתית. ענבל עמר, מטפלת ראשית ברמדה דריה ספא מספרת על החמאם, שמגביר את זרימת הדם בגוף, משפר את הטונוס ומחדש את העור באמצעות מעברי חום-קור ועיסוי.

איך מתאימים תכשיטים לאירועים שונים? תלוי בצבע העור והשיער, אם מדובר בבוקר או ערב ומה לובשים. שי לי שינדלר נפגשת עם משה סיני, מנכ"ל "אילימטה" מספר על הטרנדים העכשוויים – כמו למשל השימוש באבני חן צבעוניות. ז'אק לינדנמן, מעצב תכשיטים ב"אילימיטה" מתאים את התכשיט לאישה – לפי צבע שערה, צבע העור והעיניים, וחושף על תהליך ייצור התכשיטים משלב העיצוב, דרך היציקה, הצורפות והשיבוץ ועד לליטוש הסופי.

נועם טור יוצא לים לבדוק אילו חוויות חדשות מציע הספורט האתגרי בים. יונתן ברסלר, מנהל מועדון השייט sea time במרינה בתל-אביב משתף בחווית ההפלגה ביאכטה, ומספר שאחרי הכשרה קצרה כל אחד יכול להשיט יאכטה. אפשר לצאת לתחרויות שייט, או פשוט ליהנות עם בירה על הסיפון.

ולסיום - המלצה אישית של יעל גולדמן לחופשה רומנטית: צימר עם בריכה פרטית המיועדת לזוג בלבד, מסז' וארוחה בלב הטבע.