רוסטביף עסיסי

מרכיבים

  • 4 סטייקים של סינטה במשקל 400 גרם
  • 2 כפות חרדל
  • 2 כפות דבש
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • 2 שיני שום
  • כפית טימין יבש

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים את הבשר, צולים בסיר קנדלה כ-5 דק' מכל צד ומעבירים לתנור ל-15 דק'.

2. מוציאים מהתנור ופורסים דק. מגישים על עלי אורוגולה ושמן זית.

סלט פסטה, רסק עגבניות טריות וגבינת פטה

מרכיבים

  • 3 כוסות פסטה פנה מבושלת לפי הוראות יצרן
  • 2 עגבניות בשלות מרוסקות
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית אורגנו
  • חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים
  • 150 גרם גבינת פטה טובה
  • שמן זית

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים, מפזרים מלמעלה גבינת פטה ושמן זית.

עוף צלוי בלימון, שום ורוזמרין

מרכיבים

  • עוף שלם במשקל 800 גרם- מילו עוף
  • 2 ענפי רוזמרין
  • מיץ מלימון אחד
  • 3 שיני שום כתושות
  • כף סוכר חום
  • מלח
  • פלפל
  • גזר חתוך לקוביות
  • תפו"א חתוך לקוביות
  • בצל חתוך לקוביות
  • 10שיני שום קלופות
  • שורש סלרי חתוך לקוביות

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל חומרי המשרה ומעסים את העוף.

2. מכניסים לעוף את כל הירקות וצולים כשעה ומשרים בחום של 200 מעלות.