רוסטביף עסיסי
מרכיבים
- 4 סטייקים של סינטה במשקל 400 גרם
- 2 כפות חרדל
- 2 כפות דבש
- 5 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל
- 2 שיני שום
- כפית טימין יבש
1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים את הבשר, צולים בסיר קנדלה כ-5 דק' מכל צד ומעבירים לתנור ל-15 דק'.
2. מוציאים מהתנור ופורסים דק. מגישים על עלי אורוגולה ושמן זית.
סלט פסטה, רסק עגבניות טריות וגבינת פטה
מרכיבים
- 3 כוסות פסטה פנה מבושלת לפי הוראות יצרן
- 2 עגבניות בשלות מרוסקות
- 2 שיני שום כתושות
- כפית אורגנו
- חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים
- 150 גרם גבינת פטה טובה
- שמן זית
מערבבים את כל המרכיבים, מפזרים מלמעלה גבינת פטה ושמן זית.
עוף צלוי בלימון, שום ורוזמרין
מרכיבים
- עוף שלם במשקל 800 גרם- מילו עוף
- 2 ענפי רוזמרין
- מיץ מלימון אחד
- 3 שיני שום כתושות
- כף סוכר חום
- מלח
- פלפל
- גזר חתוך לקוביות
- תפו"א חתוך לקוביות
- בצל חתוך לקוביות
- 10שיני שום קלופות
- שורש סלרי חתוך לקוביות
1. מערבבים את כל חומרי המשרה ומעסים את העוף.
2. מכניסים לעוף את כל הירקות וצולים כשעה ומשרים בחום של 200 מעלות.