קרמבו

המרכיבים

למרנג

  • 200 גרם סוכר
  • 1 כף מים
  • 200 גרם חלבון

לביסקוויט
  • 100 גרם סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 100 גרם קמח
  • 1 כף קקאו
  • קורט מלח

לציפוי
  • שוקולד מריר למהמסה

אופן ההכנה
  1. המרנג: מכניסים לסיר את הסוכר והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
  2. מקציפים את החלבונים במהירות בינונית תוך שיוצקים פנימה באיטיות את הסירופ בעודו חם. ממשיכים להקציף כ-10 דקות במהירות גבוהה ושומרים בקירור.
  3. הביסקוויט: מחברים את כל המרכיבים ביחד לבצק אחיד ושומרים בקירור.
  4. מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בגודל הרצוי ואופים כ-10 דקות. מצננים.
  5. הרכבה: מזלפים כמות קטנה מהמרנג על הביסקוויט ומצפים בשוקולד מומס. שומרים בקירור.

סוכריות ג'לי בטעמים

המרכיבים

  • 150 מ"ל מיץ תפוזים
  • 30 גרם ג'לטין
  • 125 גרם גלוקוזה
  • 75 גרם סוכר

אופן ההכנה
  1. משרים את הג'לטין במי קרח, בינתיים מביאים לרתיחה את שאר המרכיבים.
  2. מורידים מהאש ומוסיפים את הג'לטין, מוודאים שאין גושי סוכר. מזלפים לתבנית קטנה או לתבניות צורות. שומרים בקירור.

טראפלס שוקולד קוקוס ואגוזים טחונים

המרכיבים

  • 200 גרם שוקולד
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 4 ביסקוויטים מפוררים
  • קוקוס טחון
  • אגוזים טחונים

אופן ההכנה
  1. מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד.
  2. מערבבים בכף עץ עד לקבלת מרקם אחיד ומקררים. ניתן להוסיף ביסקוויטים כבר בשלב זה.
  3. לאחר שהשוקולד מתקשה יוצרים עיגולים ומצפים אותם באגוזים ובקוקוס.

סנדוויץ' מרשמלו

המרכיבים

  • 100 גרם שוקולד
  • 20 גרם חמאה
  • 20 גרם שמנת מתוקה
  • מרשמלו
  • 2 פתי ברים
  • חטיף שוקולד לבן קליק

אופן ההכנה
  1. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל. מוסיפים את השמנת מתוקה ומערבבים היטב.
  2. מצפים מרשמלו בתערובת השוקולד ומכניסים בין שני פתי ברים.
  3. עוטפים את הסנדוויץ' שנוצר ברבע נייר אפייה ומכניסים ל-10 שניות למיקרו.
  4. מכניסים לשקית כפולה קליקים לבנים ומרסקים אותם. מצפים את הסנדוויץ' בקליקים בצדדים.

קיפודים מתוקים

המרכיבים

  • פתי בר
  • שוקולד למריחה
  • שוקולד חלב/מריר
  • דבש
  • במבה
  • סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה
  1. מכניסים פתי בר לשקית ומרסקים באמצעות פטיש שניצלים.
  2. מערבבים את הפתי בר המרוסק עם שוקולד למריחה ודבש.
  3. מהתערובת יוצרים מעין קונוסים(כדורים עם שפיץ) וכדור אחד רגיל.
  4. מרסקים במבה לפירורים ומגלגלים את הקונוסים בבמבה המרוסקת.
  5. ממיסים שוקולד במיקרו.
  6. את הקונוסים העטופים במבה מסדרים בתוך מנג'ט כשיוצרים מעין צורת פרח:
  7. באמצע מניחים את הכדור ועליו מדביקים באמצעות השוקולד המומס את חמשת הקונוסים המגולגלים בבמבה. מלבסוף מדביקים על כל "עלה כותרת" סוכרייה.