קרמבו
המרכיבים
למרנג
- 200 גרם סוכר
- 1 כף מים
- 200 גרם חלבון
- 100 גרם סוכר
- 200 גרם חמאה
- 100 גרם קמח
- 1 כף קקאו
- קורט מלח
- שוקולד מריר למהמסה
- המרנג: מכניסים לסיר את הסוכר והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
- מקציפים את החלבונים במהירות בינונית תוך שיוצקים פנימה באיטיות את הסירופ בעודו חם. ממשיכים להקציף כ-10 דקות במהירות גבוהה ושומרים בקירור.
- הביסקוויט: מחברים את כל המרכיבים ביחד לבצק אחיד ושומרים בקירור.
- מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בגודל הרצוי ואופים כ-10 דקות. מצננים.
- הרכבה: מזלפים כמות קטנה מהמרנג על הביסקוויט ומצפים בשוקולד מומס. שומרים בקירור.
סוכריות ג'לי בטעמים
המרכיבים
- 150 מ"ל מיץ תפוזים
- 30 גרם ג'לטין
- 125 גרם גלוקוזה
- 75 גרם סוכר
- משרים את הג'לטין במי קרח, בינתיים מביאים לרתיחה את שאר המרכיבים.
- מורידים מהאש ומוסיפים את הג'לטין, מוודאים שאין גושי סוכר. מזלפים לתבנית קטנה או לתבניות צורות. שומרים בקירור.
טראפלס שוקולד קוקוס ואגוזים טחונים
המרכיבים
- 200 גרם שוקולד
- 200 גרם שמנת מתוקה
- 4 ביסקוויטים מפוררים
- קוקוס טחון
- אגוזים טחונים
- מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד.
- מערבבים בכף עץ עד לקבלת מרקם אחיד ומקררים. ניתן להוסיף ביסקוויטים כבר בשלב זה.
- לאחר שהשוקולד מתקשה יוצרים עיגולים ומצפים אותם באגוזים ובקוקוס.
סנדוויץ' מרשמלו
המרכיבים
- 100 גרם שוקולד
- 20 גרם חמאה
- 20 גרם שמנת מתוקה
- מרשמלו
- 2 פתי ברים
- חטיף שוקולד לבן קליק
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל. מוסיפים את השמנת מתוקה ומערבבים היטב.
- מצפים מרשמלו בתערובת השוקולד ומכניסים בין שני פתי ברים.
- עוטפים את הסנדוויץ' שנוצר ברבע נייר אפייה ומכניסים ל-10 שניות למיקרו.
- מכניסים לשקית כפולה קליקים לבנים ומרסקים אותם. מצפים את הסנדוויץ' בקליקים בצדדים.
קיפודים מתוקים
המרכיבים
- פתי בר
- שוקולד למריחה
- שוקולד חלב/מריר
- דבש
- במבה
- סוכריות צבעוניות
- מכניסים פתי בר לשקית ומרסקים באמצעות פטיש שניצלים.
- מערבבים את הפתי בר המרוסק עם שוקולד למריחה ודבש.
- מהתערובת יוצרים מעין קונוסים(כדורים עם שפיץ) וכדור אחד רגיל.
- מרסקים במבה לפירורים ומגלגלים את הקונוסים בבמבה המרוסקת.
- ממיסים שוקולד במיקרו.
- את הקונוסים העטופים במבה מסדרים בתוך מנג'ט כשיוצרים מעין צורת פרח:
- באמצע מניחים את הכדור ועליו מדביקים באמצעות השוקולד המומס את חמשת הקונוסים המגולגלים בבמבה. מלבסוף מדביקים על כל "עלה כותרת" סוכרייה.