דנה דבורין והתזונאית טופז דרזנר מגיעות למעונות הסטודנטים בתל אביב, שם הן פוגשות את טל ושרית, שתי סטודנטיות צעירות שבגלל חוסר זמן ומקום ניזונות בעיקר מפסטה, פתיתים, ממתקים ושטויות. האם טופז תצליח להכניס למעונות אוכל בריא ולספק להן מקום שיאפשר להן לאכול בצורה טובה ומסודרת ולא לחיות כאילו הן גרות בפיצוציה?

סלט ירוק ברוטב יוגורט מתובל

המרכיבים

  • שקית חסלט (אפשר להוסיף עגבניות שרי)
  • קוביית תיבולית
  • יוגורט לבן 3% או 1.5%

אופן ההכנה

  1. שופכים את שקית הירקות לקערת סלט.
  2. בקערית נפרדת מערבבים קוביית תיבולית (שום שמיר או עשבי תיבול) עם מעט מים חמים להמסה.
  3. לאחר שנמסה התיבולית מערבבים עם היוגורט. כאשר הרוטב מוכן שופכים אותו על הירקות בקערה ומערבבים.

ספגטי עם טונה

קופסת טונה מחליפה ארוחת צהריים לסועד יחיד. מתכון המכיל פחמימות וחלבונים

המרכיבים

  • חבילת ספגטי באיזה צורה שרוצים
  • קופסת טונה בשמן
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסניים ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה קופסת הטונה. מתבלים, מערבבים ואוכלים.