רמה בן צבי היא הבעלים והשפית של "המטבח של רמה", מסעדה ביתית בישוב נטף שמוקפת בנוף הקסום של הרי ירושלים, מקום שכבר מזמן הפך למוסד קולינרי. רימה אולברה פוגשת את בן צבי ויחד הן קוטפות עשבי תיבול, מבקרות בחווה האורגנית של מגי רוזנברג ובחוות העזים "הר הרוח" שם הן מקבלות הסבר על החווה והגבינות השונות מדליה הימפלרב, בעלת החווה.

רמה מכינה טלה במרינדה צלוי בטאבון שמוגש עם ירקות, ורימה מכינה צלעות כבש צלויות בעשבי תיבול, סילאן ובוחה (ליקר תאנים) לצד שיפודי ענבים וגבינת צאן.

רמה, שהחלה את דרכה כרקדנית ובעלת להקה, החליטה לעשות הסבה מקצועית ולפני כ-12 שנה פנתה לתחום הבישול. תפריט המסעדה מציע מפגש קולינרי ים תיכוני, מפרובנס שבדרום צרפת ועד המטבח הערבי המקומי, ובבסיסו עומדת התפיסה שיש להיצמד לאדמה ותנאי המקום. לפיכך, הירקות מגיעים הישר מהחווה האורגנית של מגי.