הבשלן דרור פילץ מארח שלושה חברים במטע האבוקדו שלו לארוחה נהדרת של דגים ויינות משובחים. המפגש נפתח בלגימה של לימונצ'לו ביתי מעשה ידיו של פילץ. מיד אחר כך מכין איש העסקים אריה מוליוב חריימה טריפוליטאית אורגינלית, מלאה בתבלינים וחריפה כהוגן. השף רונן סקינזס ממסעדת מנטה ריי מכין פארידה אפוייה במלח, עם טפנד לימון כבוש וסלט שומר ואשכולית אדומה. הפארידה נאפית בטאבון ומתקבלת עסיסית במיוחד בזכות מעטה המלח ששומר עליה מהתייבשות. אילן חסון, מנכ"ל יקבי בנימינה, מביא איתו את היינות והחגיגה מושלמת.