אביטל חורש-סבג, מומחית לרפואה טבעית ונטורופטית שמתמחה בתזונה וברפואה סינית עתיקה מסבירה איך מכינים מנות צמחוניות בריאות במיוחד. המנה הראשונה היא סלט טריו - סלט יוגי שמכיל מרכיבים טריים בשלושה צבעים - סלק, גזר וגרגר נחלים, שלכל אחד מהם מותאם רוטב שונה. המנה השנייה היא אגרול טרי ללא בישול שמוכן מנייר אורז, ממולא ברוטב שמורכב מאגוזי קשיו, סויה ולימון בומבחר של ירקות טריים. לקינוח מכינה סבג מיץ סחוט מפירות טריים יחד עם כדורי אנרגיה שמוכנים על בסיס פירות יבשים ושמשום.