סושי כמו שאוהב הסועד הישראלי לא ממש נפוץ ביפן. הסועד הישראלי מעדיף טעמים מתוקים ועזים יותר מאלו שמאפיינים את המטבח היפני המסורתי. דרור שושן, שף ויועץ קולינרי שאחראי להקמתן של מספר סושיות, מתארח אצל הילה אלפרט במטבח ומסביר על ההתאמה של המטבח היפני לחיך של הסועד הישראלי מבחינת טעמים, מרכיבים וצורת הגשה. שושן מכין רול של טונה אדומה שמצופה בדף אצת נורי ולאחר מכן בבלילת טמפורה. הרול עובר טיגון בשמן עמוק ומוגש עם רוטב טריאקי וסלסת ג'ינג'ר ופלפלים. המנה הבאה שמכין שושן היא פרוסות של סלמון כבוש בסויה. לבסוףן מכין שושן דג קוד במרינדת מיסו מתוק שמוגש עם ירקות מאודים.