אטריות יפניות הן עולם ומלואו, יש דקות ויש עבות, יש כאלה שמבוססות על ביצים וכאלה שמבוססות על אורז ואפילו על כוסמת. השף בועז צאירי ממסעדת סאקורה, מומחה לבישול יפני, פוגש את הילה אלפרט לשיעור בישול בנושא. אלפרט וצאירי מכינים אטריות אודון טריות שמוגשות במרק שמבוסס על ציר דגים. המנה הבאה שמכינים השניים מורכבת ממרק עם אטריות סובה וטמפורה. צאירי מסביר לאלפרט את הדקויות של סוגי האטריות השונות ובין לבין מספר על ההיסטוריה האישית שלו. יוסי חולי מספר על טמפורה ומסביר מדוע היפנים מבטאים את המילה "טנפורה".