האושפיזין
הקוקטייל המושלם לחגי תשרי.
המרכיבים:
- אפרול
- מיץ רימונים
- מקל וניל
- לימון סחוט
מקשטים במקל וניל.
כתום לוהט. סנגרייה ביתית (צילום: איה בן עזרי)
סנגרייה ביתית
גרסה זריזה וקלילה לסנגרייה המוכרת והאהובה. מומלץ להכין בכד גדולהמרכיבים:
יין לבן יבש
אפרול
מיץ תפוחים
סודה
פירות העונה חתוכים לקוביות
מקלות קינמון
אופן ההכנה:
- ממלאים שליש מנפח הכד ביין הלבן.
- מוסיפים 1/6 מהנפח אפרול, שליש של מיץ תפוחים ומערבבים.
- מוסיפים את הפירות ומקלות הקינמון ומסיימים בסודה.
לצנן את חום הקיץ. Aperol Heat (צילום: איה בן עזרי)
לצנן את חום הקיץ. Aperol Heat (צילום: איה בן עזרי)
Aperol heat
כמה פשוט, ככה טעים. הדרינק המושלם לחום של סוף הקיץ.
המרכיבים:
- 1/3 אפרול
- 2/3 ביטר לימון
מערבבים בכוס או בכד.
גרסה תוססת במיוחד. אפרול שפריץ (צילום: איה בן עזרי)
Aperol Spritz
גרסה משודרגת ותוססת במיוחד לשפריץ האהוב.
המרכיבים:
- יין לבן מבעבע יבש
- אפרול
- סודה
לתוך כד מוזגים: שלוש כמויות של יין לבן מבעבע, 2 כמויות אפרול וכמות אחת סודה. מערבבים בעדינות ושותים מיד.