CAM29713 (Large) בירה ואוכל  2 בירה ואוכל סיפור אהבה

בירה ואוכל סיפור אהבה

כשמדברים על בירה ואוכל חשוב להבין כמה עקרונות ולהפריך מעט מהמיתוסים הקיימים. האהבה
המתקיימת בין האוכל והבירה היא של חיבור סינרגי , הבירה מלווה את האוכל כמו תבלין טוב
שאינו משתלט יתר על המידה מחד, ומאידך מהווה חלק בלתי נפרד מהמנה.
לבירה יש שתי תכונות עיקריות שמהוות יתרונות משמעותיים:
הראשונה, היא הגיזוז שבבירה שמרענן את החיך ומנקה את הלשון מטעמים שומניים ועזים.
השנייה היא קשת הארומות והטעמים הרחבה, אשר מאפשרת לבירה להתאים עצמה למגוון רחב במיוחד של מאכלים ומטבחים
מכירים את זה שבארוחה מלאה אנחנו נהנים מכמה מנות שונות, ואת עיקר ההנאה אנו שואבים מין המעבר מהקל אל הכבד?
יש להתחשב בעצמת הטעמים ובמורכבות של כל בירה, וכך ניתן להנות מכמה סוגים של בירה לאורך הארוחה מהקל אל הכבד.
תתפלאו לדעת שאפילו לצד הקינוח הבירה באה בטוב בירה ושוקולד מרכיבים ביחד שותפות מושלמת: המרירות
והמתיקות משתלבות זו בזו, בין אם הבירה מוגשת לצד מנה שוקולדית ובין אם השוקולד מתבשל אל תוך הבירה.
שלכם , זיו מנור