אוכל
אורז מלא עם מש וגזר: תוספת שכולה בריאות זו לא רק תוספת טעימה, אלא גם מנה שיכולה לשמש גם ארוחה שלמה ומזינה - בזכות השילוב בין האורז למש, שיוצר חלבון מלאלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
אורז מלא עם מש וגזר
עוגת שוקולד-בננה טבעוניתכל מי שיטעם יבקש מכם את המתכון: עוגה פאדג'ית וטעימה להפליא ללא ביצים או מוצרי חלב (והיא גם פרווה, כמובן)להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגת שוקולד-בננה טבעונית
כעכים מתוקים פריכים בציפוי מייפל ושומשוםתתכוננו לבקש עזרה: הכעכים המתוקים של אפרת סיאצ'י כל כך ממכרים, שמישהו יצטרך לבוא ולקחת אותם מכם לפני שתחסלו הכל לבדלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
כעכים מתוקים פריכים בציפוי מייפל ושומשום
קיש פלפלים מהיר מבצק עלים עם גבינות וטימיןהיום בערב הוא ישמח את כל המשפחה - ואת מה שיישאר תוכלו לארוז מחר לצד סלט ולקחת לעבודה לצהריים: קיש בקלי קלותלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
קיש פלפלים מהיר מבצק עלים עם גבינות וטימין
מפרום תפוחי אדמה בתנור: מתכון קל בלי הרבה שמןרוצים לחסוך זמן - ובמקביל גם קלוריות? עשו כמו אפרת סיאצ'י, ובמקום לטגן מפרומים אפו אותם יחד בתבנית גדולה עם 2 כפות שמן בלבדלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
מפרום תפוחי אדמה בתנור
עוגיות שומשום פריכות מחמישה מרכיבים בלבדלמה לקנות עוגיות כשאפשר להכין אותן בכזו קלות? פשוט מערבבים כמה מרכיבים שתמיד יש בבית, שולחים לתנור - ותוך רבע שעה אפשר להתפנקלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגיות שומשום פריכות מ-5 מרכיבים
בורגול עם בצל ופטריותרוצים ארוחה מהירה? השרו בורגול רבע שעה במים, הקפיצו כמה דקות עם פטריות ובצל - וקבלו מנה מעולה שגם הילדים יאהבולהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
בורגול עם בצל ופטריות
אורז מלא עם תרד ועגבניותגם בריא, גם טעים וגם קל להכנה: האורז המלא של אפרת סיאצ'י מוכיח שאפשר ליהנות מכל העולמות במנה מנצחת אחתלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
אורז מלא עם תרד ועגבניות
סלט דלורית צלויה עם בצל וכוסברההשאירו לערב אחד את העגבניות והמלפפונים במגירת הירקות, הוציאו במקומם דלורית - והכינו ממנה סלט מקורי בצבע כתום משמחלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
סלט דלורית צלויה עם בצל וכוסברה
עוגיות אגוזים טבעוניות: ללא סוכר, עם אופציות לשדרוגיםהעוגיות הטבעוניות האלה כל כך פשוטות, שיישאר לכם המון זמן להחליט איך בא לכם לשדרג אותן - עם ממרח שקדים, טחינה או חמאת בוטניםלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגיות אגוזים טבעוניות
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...