שלא יעבדו עליכם: עוגיות עבאדי תוצרת בית, טעימות ופריכות יותרמפתיע כמה פשוט להכין את החטיף המלוח הזה בבית: פשוט מערבבים את המרכיבים (ולא שוכחים להוסיף טעמים אהובים), מעצבים, אופים ומשתדלים שלא לחסל מידלהמשך קריאה...
מתוקות בריבוע: לחמניות קטנטנות וחמודות ממולאות בקוביות שוקולדרק המחשבה על החיוך של מי שעומד לקחת ביס מהמאפה הזה אמורה להריץ אתכם למטבח, אבל אם זה לא מספיק כדאי שתדעו שכאן לא תצטרכו שמרים או מיקסרלהמשך קריאה...
הפלג הקולינרי: מתכון מהיר במיוחד לקוגל מעולה שגם חרדים יאהבוביום ירושלים ראוי להתכבד בפשטידת אטריות מתוקה. אך אבוי, המאפה הזה חייב לעמוד לילה בתנור. איזה מזל שלאפרת סיאצ'י יש גרסה שתהיה מוכנה תוך שעה וחצילהמשך קריאה...
מתקתקים עיקרית: עוף צלוי בתנור עם אננס, קוביות תפוחי אדמה וגמבהאם בתוך מאגר השימורים שלכם יש פחית גדולה עם הפרי הצהוב, תדעו שהיום לא תצטרכו לאסוף את השאריות של ארוחת הצהריים למיכלי אחסון - היא תעלם כליל להמשך קריאה...
אתנחתא מתוקה: מאפינס מהירים בטעם תפוזים וקוקוס, כשרים לפסחבין הארוחה של החג הראשון, השבת וההתארגנות לקראת החג השני, כדאי לעשות הפסקת קפה על המרפסת, בעדיפות עם משהו מתוק ליד. קבלו מתכון שיתאים בוללהמשך קריאה...
על הדבש ועל העוקץ: פילה סלמון אפוי בתנור בזיגוג דבש, שום וג'ינג'ררוצים לתקתק משהו מתקתק? זוהי המנה עבורכם: עיקרית מהירה מאוד להכנה בטעמים נעימים, עם עקיצה קלה לאיזון כל הטוב הזהלהמשך קריאה...
נמנעים מגלוטן ומחפשים פיצוי? קבלו פיצה בלי בצק על חציל קלויכולם יודעים שמה שהכי טעים בפיצה - אלה התוספות (אחרת הייתם אוכלים סתם פוקצ'ה), ולכן אם תחליפו את הקראסט, תזכו להנות מהטעם האהוב כאוות נפשכםלהמשך קריאה...
אגוז לא קשה לפיצוח: עיקרית מהירה לצהריים - חזה עוף עם מייפל וקשיואחרי ביס אחד תווכחו שאוכל ביתי מנצח בקלות מזון מוכן. וזה לא מפתיע כי כאן הכול תפור לטעמכם: מרמת המתיקות או המליחות של הרוטב ועד כמות אגוזי הקשיו במנהלהמשך קריאה...
בורקס הפתעות: מאפה בצק עלים ממולא בקוביות חזה עוף ותפוחיםכמו כל המתכונים של אפרת סיאצ'י, המתכון הזה מהיר, פשוט להכנה וגם טעים מאוד. ככה שגם אם השבוע שלכם נראה עמוס, אתם עדיין יכולים להתפנק בארוחה שווהלהמשך קריאה...
מעשה בחמישה צבעים:
תבשיל ירקות בטריאקימצד אחד אנחנו אחרי החגים שהיו עמוסים באוכל כבד. מצד שני הערבים כבר קרירים וצריך משהו מחמם. אז מה אוכלים? מכינים תבשיל קליל מירקות שישביע ולא יעמיסלהמשך קריאה...
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...