תגית אוכל צרפתי - כל הכתבות שיעור 13: תבשיל בשר קלאסי: ביף בורגיניון צרפתימרב סריג, 28.01.13דירה נאה, אישה נאה, מתכונים נאים: בלוג צרפתי מעורר תאווהחני הראל, 30.05.13קרם ברולה צרפתי אמיתימרב סריג, 22.07.13קרם דה לה קרפ: קרפים צרפתיים עם רטבים מפנקיםעמר זרניצקי, 20.01.14בונז'ור, תשע"ה: עוגות תפוחים עם טאץ' צרפתי לראש השנהחני הראל, 16.09.14קרם הברולה של רושפלדמערכת ערוץ האוכל, 12.03.15בריוש צרפתימערכת ערוץ האוכל, 14.07.15מיקי שמו עושה בית ספר - עונה 2, פרק 9: מתכונים פריזאייםגודיז, 26.11.15מדריך - כך תכינו לחם בריוש: החלה המתוקה של הצרפתיםאולגה טוכשר, 17.12.15הקרואסון הנכון: כך תכינו כמו מקצוענים את המאפה הכי צרפתי אולגה טוכשר, 12.01.16הסופלה הכי מעולה: מדריך להכנת קינוח השוקולד הקלאסיאולגה טוכשר, 03.02.16קרם הברולה הכי פשוט בעולםאולגה טוכשר, 10.02.16הדוקטרינה של הסברינה: מדריך להכנת הקינוח הקלאסיאולגה טוכשר, 17.02.16מקרון ללא סיכון: מתכון מנצח והמון טיפים למקרונים מוצלחיםאולגה טוכשר, 03.03.16קרואסון בלי אסון: עוג'יליה מגישה גרסה פחות שמנה למאפה הצרפתיעוג'יליה דולסה, 21.09.16מרקם צרפתי, טעם איטלקי: לחמניות בריוש עם בזיליקוםמערכת Xnet, 22.02.17המרקם צרפתי, הטעם הודי: קרם ברולה מיוחד בטעם צ'אידור משה, 02.01.19מסביב לעולם: פחזניות, טורטליני ועוד מתכונים עם בצק רבוךמיכל לוי-אלחלל, 11.05.20צרפת בחמישה מרכיבים: מאפה מבצק עלים עם ברי וריבת תאניםדבי מצקין, 03.08.20כולם בסירה אחת: חצילים ממולאים בירקות קיץ המתובלים בשום וטימיןמירי צדוק, 06.10.20כתבות נוספות בנושא אוכל צרפתי