תגית מרב סריג - כל הכתבות מרב סריג בת 40, אמא ליונתן, בשלנית חובבת, עיתונאית, כותבת מדור אוכל שבועי ב"גלובס," חיה, נושמת, בועטת ובעיקר אוכלת מצוין. צור קשר | פייסבוק שיעור 8: סלט ניסואז שחבל"זמרב סריג, 16.12.12שיעור 9: איך מכינים דגים – ומתכון לפילה דניסמרב סריג, 24.12.12שיעור 10: טיפים לטיגון עמוק - ואיך מכינים מיונז בביתמרב סריג, 01.01.13שיעור 11: פסטה ביתית - המתכון הכי כיפי בעולםמרב סריג, 06.01.13שיעור 12: בצק פריך כמו שצריךמרב סריג, 14.01.13שיעור 13: תבשיל בשר קלאסי: ביף בורגיניון צרפתימרב סריג, 28.01.13שיעור 14: תבשיל אוסובוקו בתנור וטבעות בצל נפלאותמרב סריג, 03.02.13שיעור 15: פתולוגיה, ביסק סרטנים ומרק עוף הודימרב סריג, 11.02.13שיעור 16: איך מכינים בצק עלים וטארט טאטן אמיתימרב סריג, 17.02.13שיעור 17: טוּרט אגסים ומסדר בצליםמרב סריג, 04.03.13שיעור 18: גורמה כשר שלא יבייש מסעדת פארמרב סריג, 11.03.13שיעור 19: פריז על ההדסוןמרב סריג, 08.04.13שיעור 20: איך מכינים סושי בלי להסתבךמרב סריג, 18.04.13שיעור 21: מבחן אמצע קורס - ומתכון לטורטלינימרב סריג, 29.04.13התוכנית להגנת אדים: בשבחו של בישול באידוימרב סריג, 18.06.13צדף תרדוף: איך מכינים צדפות בלי פספוסיםמרב סריג, 16.07.13קרם ברולה צרפתי אמיתימרב סריג, 22.07.13על השליקה: איך מכינים בבית לובסטר – וגם קורנביף עסיסימרב סריג, 08.08.13לבשל כמו מאמא איטלקייה: טירמיסו, ניוקי ואסקלופמרב סריג, 19.08.13שיעור 25: גם לטלה מגיע מניקורמרב סריג, 27.08.13כתבות נוספות בנושא מרב סריג