תגית חביתה - כל הכתבות פריטטה של גמבות ותפוחי אדמה רות סירקיס, 07.04.11מיני שף: ארוחת בוקרערוץ האוכל, 29.05.11חביתה טריפוליטאית עם עלי סלקענת לבל, 13.09.11בשר, אבל לא יקר: מתכונים למנות עיקריות חסכוניותאסנת לסטר, 27.06.13פיתה עם אומלט תפוחי אדמה, גבינה ולימון כבושיניב גור אריה, 06.07.14אומלט אטריותחיה אילונה דר, 26.10.14חביתת הפתעה: פריטטה ירקות שכל ילד יכול להכיןנטע-חן ליבנה, 10.02.15די לחטיפים! כך תעודדו את ילדיכם לאכול מזון בריא יותרנטע-חן ליבנה, 21.07.15הצ'ופצ'יק של הכורכום: 3 מתכונים עם התבלין הצהובאסנת לסטר, 14.07.16בלי להזיז ביצה: עוג'יליה מכינה חביתה טבעונית מקמח חומוסעוג'יליה דולסה, 06.09.16לקשקש קישוא: 2 חביתות מיוחדות עם קישואים שמתאימות גם לפסחאסנת לסטר, 14.03.18כל ביצייה - יציאה: חביתות מיוחדות, ואיך להפוך אותן לתפוחות במיוחדאסנת לסטר, 31.05.18זו פשטידה או חביתה? לא משנה! העיקר שזה טעים – ומוכן במהירותאסנת לסטר, 11.07.18מנגולד דיגר: אסנת לסטר חפרה ומצאה לכם מתכוני מנגולד שוויםאסנת לסטר, 26.07.18תכירו – מחמוסה: חביתה עיראקית מסורתית עם עגבניות, מנגולד ושוםדינה משה, 13.08.18מזון בחיפזון: 2 מתכונים מהירים וטעימים - לארוחת ערב או לנשנושאסנת לסטר, 01.05.19התבלין הכי טוב הוא הנוסטלגיה: צ'יפס חביתה בפיתה שרופה על הגזאסתר דורון צרפתי, 11.05.20ג'ינג'ית ולוהטת במחבת: פריטטה כתומה עם דלעת, בטטות וגזריםמנטה, 10.11.20פריטטה ירוקה עם אפונה, תרד, קישואים, עשבי תיבול וגבינת פטהמנטה, 10.11.20אל תייבשו את מלכת החביתות: איך להכין פריטטה מוצלחת בביתמנטה, 10.11.20