המרכיבים (16 מנות, 95 קלוריות למנה)

  • תבנית 26X36 ס"מ

  • 2 קופסאות פטריות משומרות, מסוננות וחתוכות (240 גרם)
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 גרם קוטג' 5%
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קוואקר
  • 2 כפות שבבי בצל יבשים
  • 1 כף אבקת מרק
  • מלח, פלפל

ההכנה

1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות), ומשמנים את תבנית האפייה במעט שמן או תרסיס.

2. שמים בקערה גדולה את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.

4. משמנים בספריי שמן תבנית אפיה 26X32 ויוצקים פנימה את התערובת.

5. יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת. מוציאים ומגישים.

  • נטעחן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת כושר אישית. מתמחה בירידה במשקל ושינוי אורח חיים