המרכיבים
- 4 לימונים גדולים
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף מלח ים אטלנטי
ההכנה
.1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2. שוטפים היטב את הלימונים וחותכים אותם ל8- פלחים לאורכם. מניחים את פלחי הלימון בתבנית, יוצקים את שמן הזית וזורים את המלח. אופים שעה וחצי, מוציאים ומצננים. שמים בצנצנת וממלאים בשמן זית. 3. שומרים במקרר כחודש. כשמשתמשים בלימונים, מומלץ לחתוך אותם לפרוסות קטנות. לאחר שהלימונים נגמרים, תוכלו להשתמש בשמן הזית המבושם שנותר בצנצנת.