המרכיבים

  • 4 לימונים גדולים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח ים אטלנטי

ההכנה

‭.1‬ מחממים את התנור לחום בינוני (180‬ מעלות)‬ מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2. ‬ שוטפים היטב את הלימונים וחותכים אותם ל‭8-‬ פלחים לאורכם. מניחים את פלחי הלימון בתבנית, יוצקים את שמן הזית וזורים את המלח. אופים שעה וחצי, מוציאים ומצננים. שמים בצנצנת וממלאים בשמן זית.

3. ‬ שומרים במקרר כחודש. כשמשתמשים בלימונים, מומלץ לחתוך אותם לפרוסות קטנות. לאחר שהלימונים נגמרים, תוכלו להשתמש בשמן הזית המבושם שנותר בצנצנת.