כמו מנת פלאפל, אבל בלי פיתה ובלי פלאפל. מי שבכל זאת רוצה, יכול להוסיף כדורי פלאפל וגם סחוג ירוק.

המרכיבים

  • 1 כוס קינואה
  • 1 עגבנייה, חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 מלפפון, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 5 מלפפונים חמוצים קטנים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 6 כפיות טחינה גולמית
  • ‭1/2‬ כפית מלח ההכנה

ההכנה

‭.1‬ שמים את הקינואה בסיר, מכסים במים, מכסים את הסיר ומבשלים כ‭15-‬ דקות עד שכל המים שבסיר נספגים והקינואה רכה. שוטפים במי ברז קרים ומסננים. מעבירים לקערת הגשה.

‭.2‬ מוסיפים את העגבנייה, המלפפון והמלפפונים החמוצים ומערבבים. יוצקים מעל את הטחינה, מתבלים במלח, מערבבים בעדינות ומגישים.

מתכוני קינואה | סלט קינואה ובטטה חם | קאפקייקס קינואה במלית תפוחי עץ

>> למאגר המתכונים הבריא והדיאטטי