הסירו דאגה מלבכם: במתכון הבא לא תמצאו פירואטים קולינאריים, שכן את הסלט הזה הכי קל להכין בעולם. הוא מכיל המון ירקות עליים ירוקים ולכן עשיר מאוד בויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים, ברזל וחומצה פולית. טעמו נפלא ויש לו מרקם עשיר.

רכיבים (ל-4 מנות)

  • שקית עלי תרד טריים ושטופים
  • נקטרינה פרוסה לפרוסות דקיקות
  • חופן אגוזי מלך קצוצים
  • חופן שקדים קצוצים
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף סירופ מייפל
  • קמצוץ מלח

אופן ההכנה

1. מכניסים לקערה גדולה את הירקות העליים, פלחי הנקטרינה, האגוזים והשקדים.

2. בקערה קטנה בצד מערבבים היטב את כל החומרים הרטובים והמלח.

3. יוצקים את הרוטב על הסלט כעשר דקות לפני ההגשה על מנת שהטעמים יתחזקו ויתערבבו זה בזה.

ערכים תזונתיים לכל הסלט

קלוריות: 660.

חלבון :12 גרם.

שומן: 54 גרם.

סיבים תזונתיים: 15 גרם.

>> מחשבון תזונה: חשבו כמה קלוריות בדיוק יש בארוחה שלכם