שמן של הפשטידות יצא למרחוק כפתרון טעים לשמירה על הדיאטה. לפניכם פשטידה קלה להכנה שהיא גם דלת שומן וחשוב מכל - טעימה. הפשטידה מתאימה לאירוח או סתם כך לארוחת ערב, בתוספת סלט בצד.
מרכיבים (ל-12 מנות)
- 2 בצלים קצוצים דק
- 3 קופסאות פיטריות פרוסות, משומרות
- 150 גרם גבינת פטה 5%
- 150 גרם גבינה בולגרית קשה 5%
- 2 קופסאות קוטג' 5%
- 2 ביצים
- 1 כף קמח
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים בקערה.
2. יוצקים לתבנית (30X40) משומנת קלות.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
4. אופים במשך 30-40 דקות או עד להשחמת השכבה העליונה.
ערכים קלוריים למנה
אנרגיה: 120 קק"ל.
חלבונים: 10 גרם.
שומן: 4.5 גרם.
סיבים תזונתיים: 2 גרם.
>> מחשבון תזונה: חשבו כמה קלוריות בדיוק יש בארוחה שלכם