שמן של הפשטידות יצא למרחוק כפתרון טעים לשמירה על הדיאטה. לפניכם פשטידה קלה להכנה שהיא גם דלת שומן וחשוב מכל - טעימה. הפשטידה מתאימה לאירוח או סתם כך לארוחת ערב, בתוספת סלט בצד.

מרכיבים (ל-12 מנות)

  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 3 קופסאות פיטריות פרוסות, משומרות
  • 150 גרם גבינת פטה 5%
  • 150 גרם גבינה בולגרית קשה 5%
  • 2 קופסאות קוטג' 5%
  • 2 ביצים
  • 1 כף קמח
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים בקערה.

2. יוצקים לתבנית (30X40) משומנת קלות.

3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

4. אופים במשך 30-40 דקות או עד להשחמת השכבה העליונה.

ערכים קלוריים למנה

אנרגיה: 120 קק"ל.

חלבונים: 10 גרם.

שומן: 4.5 גרם.

סיבים תזונתיים: 2 גרם.

>> מחשבון תזונה: חשבו כמה קלוריות בדיוק יש בארוחה שלכם