מרכיבים
6-4 מנות
- 1 שורש סלרי בינוני, קלוף וחתוך למקלונים
- 2 גזרים, קלופים וחתוכים למקלונים
- 2 סלקים, קלופים וחתוכים למקלונים
- 1 תפוח, חתוך למקלונים
- 1/3 כוס עלי כוסברה
לרוטב
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1 כפית דבש
- 1 כפית שמן שומשום
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- שמים את הירקות, התפוח והכוסברה בקערת הגשה.
- שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערית או בצנצנת וטורפים היטב לרוטב אחיד.
- יוצקים את הרוטב על הירקות שבקערה ומערבבים בעדינות. מניחים ל-10 דקות לספיגת טעמים, ומגישים.
- בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק