ילדים אוהבים מתוקים, וג'לי הוא אחד החביבים עליהם. למרבה המזל, אפשר להכין בקלות ג'לי ביתי, עם שליטה שלנו על כמויות הסוכר, אפס חומרים משמרים וצבעי מאכל טבעיים. ויש גם בונוס - פירות טריים, שמכילים ויטמינים ומינרלים.

הילדים ישתגעו על הממתק, ובלי לשים לב יקבלו גם מנה של בריאות.

מרכיבים

6 מנות

  • 28 גרם (2 שקיות) ג'לטין
  • 2/3 1 כוסות (400 מ"ל) מים
  • 3 כפות סוכר
  • 3 טיפות צבע מאכל טבעי
  • 1 קיווי חתוך לקוביות
  • 1/2 מנגו חתוך לקוביות

אופן ההכנה

  1. מערבבים בסיר קטן את הג'לטין, המים והסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, ומבשלים עד שהג'לטין והסוכר נמסים לחלוטין.
  2. מוסיפים את צבע המאכל ומערבבים.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית, מוסיפים פנימה את הפירות ומכסים. מעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות, להתייצבות.
  4. הופכים (בזהירות!) את הג'לי על צלחת ומגישים.

  • נטע-חן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת כושר אישית. מתמחה בירידה במשקל ושינוי אורח חיים