מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין, באדיבות "אסם".

מרכיבים

6 מנות

  • כ-1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים למיקרוגל
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון
  • 2 ענפי רוזמרין

לתערובת התיבול

  • 4 כפות אבקת מרק פטריות
  • 5 שיני שום כתושות
  • 6 כפות מיונז
  • 2 כפיות חרדל
  • 2/3 כוס מים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מבשלים את תפוחי האדמה במיקרוגל במשך 10-8 דקות בתוך השקית שבה הם נמכרים. מצננים מעט.
  • חותכים את רגלי הפטריות.
  • מערבבים את מרכיבי תערובת התיבול בקערה גדולה. מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות ומערבבים. מעבירים לתבנית ומשטחים בשכבה אחידה. מניחים מעל את ענפי הרוזמרין.
  • אופים 40-35 דקות, עד שתפוחי האדמה פריכים וזהובים.

  • בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק