מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין, באדיבות "אסם".
מרכיבים
6 מנות
- כ-1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים למיקרוגל
- 2 סלסילות פטריות שמפיניון
- 2 ענפי רוזמרין
לתערובת התיבול
- 4 כפות אבקת מרק פטריות
- 5 שיני שום כתושות
- 6 כפות מיונז
- 2 כפיות חרדל
- 2/3 כוס מים
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מבשלים את תפוחי האדמה במיקרוגל במשך 10-8 דקות בתוך השקית שבה הם נמכרים. מצננים מעט.
- חותכים את רגלי הפטריות.
- מערבבים את מרכיבי תערובת התיבול בקערה גדולה. מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות ומערבבים. מעבירים לתבנית ומשטחים בשכבה אחידה. מניחים מעל את ענפי הרוזמרין.
- אופים 40-35 דקות, עד שתפוחי האדמה פריכים וזהובים.
- בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק