מרכיבים
4 מנות
- 250 גרם פסטה קצרה (למשל, פנה)
- שמן לטיגון
- 50 גרם נקניק קבנוס, פרוס
- 2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
- 1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
- 1 בצל סגול, קלוף ופרוס
- 100 גרם זיתים שחורים מגולענים
- 1/4 כוס בזיליקום קצוץ
- 1/2 כוס שמן זית
- 4 שיני שום, קלופות וכתושות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים, מסננים שוב ומעבירים לקערה.
- בזמן שהפסטה מתבשלת מחממים במחבת שמן ומטגנים את הקבנוס והפלפלים עד הזהבה.
- מעבירים את הקבנוס והפלפלים לקערת הפסטה ומוסיפים את הבצל, הזיתים והבזיליקום. מתבלים בשמן הזית, בשום, במלח ובפלפל, ומערבבים.
- מגישים את סלט הפסטה בטמפרטורת החדר.
- בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק