מרכיבים

4 מנות

  • 250 גרם פסטה קצרה (למשל, פנה)
  • שמן לטיגון
  • 50 גרם נקניק קבנוס, פרוס
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול, קלוף ופרוס
  • 100 גרם זיתים שחורים מגולענים ‭
  • 1/4 כוס בזיליקום קצוץ
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 4 שיני שום, קלופות וכתושות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים, מסננים שוב ומעבירים לקערה.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת מחממים במחבת שמן ומטגנים את הקבנוס והפלפלים עד הזהבה.
  3. מעבירים את הקבנוס והפלפלים לקערת הפסטה ומוסיפים את הבצל, הזיתים והבזיליקום. מתבלים בשמן הזית, בשום, במלח ובפלפל, ומערבבים.
  4. מגישים את סלט הפסטה בטמפרטורת החדר.
  • בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק