הפעם זה קצר. רק שתי מלים: פילו ונוטלה.
תשננו כמו מנטרה: פילו ונוטלה. זה קל.
אה, סליחה, יש גם כאלה שערבבתי עם חמאת בוטנים.
אין לי מה להגיד יותר. טוסו להדליק תנורים.
- עוד מתכונים מצוינים של דורית מנו-טל אור - בבלוג שלה, "Sweet Dooly". לחצו כאן כדי לעבור לבלוג
מרכיבים
10-8 גלילות
- 1 חבילה עלי פילו
- תרסיס שמן
- 1 צנצנת (350 גרם) ממרח "נוטלה" (לא נשתמש בכולה)
- 4-3 כפות חמאת בוטנים
- 1 ביצה טרופה
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מרססים 2 עלי פילו בשמן ומניחים אותם זה על גבי זה. מניחים עליהם עלה שלישי ומורחים אותו ב"נוטלה". מגלגלים לגלילה.
- חוזרים על הפעולה עם שאר דפי הפילו שבחבילה, כשבחלק מהגלילים מורחים גם חמאת בוטנים.
- מניחים את גלילות הפילו בתבנית ומורחים אותן בביצה טרופה. אופים 15-10 דקות, עד שהגלילות משחימות.
- מצננים את עוגות הנוטלה ומקשטים באבקת סוכר. המאפה טעים חם או קר.
- בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק