הפעם זה קצר. רק שתי מלים: פילו ונוטלה.

תשננו כמו מנטרה: פילו ונוטלה. זה קל.

אה, סליחה, יש גם כאלה שערבבתי עם חמאת בוטנים.

אין לי מה להגיד יותר. טוסו להדליק תנורים.

  • עוד מתכונים מצוינים של דורית מנו-טל אור - בבלוג שלה, "Sweet Dooly". לחצו כאן כדי לעבור לבלוג

מרכיבים

10-8 גלילות

  • 1 חבילה עלי פילו
  • תרסיס שמן
  • 1 צנצנת (350 גרם) ממרח "נוטלה" (לא נשתמש בכולה)
  • 4-3 כפות חמאת בוטנים
  • 1 ביצה טרופה
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מרססים 2 עלי פילו בשמן ומניחים אותם זה על גבי זה. מניחים עליהם עלה שלישי ומורחים אותו ב"נוטלה". מגלגלים לגלילה.
  3. חוזרים על הפעולה עם שאר דפי הפילו שבחבילה, כשבחלק מהגלילים מורחים גם חמאת בוטנים.
  4. מניחים את גלילות הפילו בתבנית ומורחים אותן בביצה טרופה. אופים 15-10 דקות, עד שהגלילות משחימות.
  5. מצננים את עוגות הנוטלה ומקשטים באבקת סוכר. המאפה טעים חם או קר.

  • בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק