המתכון באדיבות שף בני אזולאי ממסעדת "טיילור מייד" בתל אביב.

מרכיבים

  • 15 פטריות פורטובלו בגודל אחיד
  • 1 כף שמן זית

למילוי

  • חצי גליל גבינת עזים ("פרומעז", למשל)
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • חופן עלי טימין
  • 1/2 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים – נמכרים בכל רשתות השיווק)
  • 1 כף צנוברים

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מפוררים את גבינת העזים לתוך קערה. מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מסירים את רגלי הפטריות. מברישים את הפטריות במעט שמן זית משני הצדדים, ומניחים בתבנית כשצדן העליון פונה כלפי מטה.
  4. ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינות. אופים כמה דקות, עד שהגבינות מזהיבות.
  5. מגישים חם.