המתכון באדיבות שף בני אזולאי ממסעדת "טיילור מייד" בתל אביב.
מרכיבים
- 15 פטריות פורטובלו בגודל אחיד
- 1 כף שמן זית
למילוי
- חצי גליל גבינת עזים ("פרומעז", למשל)
- 50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
- 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
- חופן עלי טימין
- 1/2 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים – נמכרים בכל רשתות השיווק)
- 1 כף צנוברים
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מפוררים את גבינת העזים לתוך קערה. מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי ומערבבים לתערובת אחידה.
- מסירים את רגלי הפטריות. מברישים את הפטריות במעט שמן זית משני הצדדים, ומניחים בתבנית כשצדן העליון פונה כלפי מטה.
- ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינות. אופים כמה דקות, עד שהגבינות מזהיבות.
- מגישים חם.
- לעוד מתכוני פטריות - לחצו כאן