מרכיבים

תבנית אינגליש קייק

  • 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) שמן
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 3/4 כוס (180 מ"ל) מיץ תפוזים סחוט טבעי

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים את הביצים עם הסוכר באמצעות מטרפה או כף. מוסיפים את השמן, המיץ ולסוף את הקמח ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  3. יוצקים לתבנית ואופים 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

  • עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות". לחצו כאן כדי לעבור לאתר