מרכיבים
תבנית אינגליש קייק
- 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח תופח
- 2 ביצים
- 1/2 כוס (120 מ"ל) שמן
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- 3/4 כוס (180 מ"ל) מיץ תפוזים סחוט טבעי
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את הביצים עם הסוכר באמצעות מטרפה או כף. מוסיפים את השמן, המיץ ולסוף את הקמח ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- יוצקים לתבנית ואופים 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
- עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות". לחצו כאן כדי לעבור לאתר