מרכיבים
4 מנות
- 3 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות בינוניות
- 1 סלסלה פטריות שמפיניון, שלמות או חצויות
- 5 שיני שום שלמות קלופות
- 1 בצל גדול חתוך ל-8 חלקים
- 3 כפות שמן זית
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית תבלין פטרוזיליה (אפשר להשתמש בפטרוזיליה טרייה קצוצה)
- 1/2 כפית מלח
- פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה. מעבירים לתבנית גדולה ואופים כ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים ומזהיבים.
- עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות"