ותק: 11 שנה.

שף: נתי איבגי.

סגנון: בית קפה – מסעדה עם אוכל ים תיכוני, עונתי, טרי.

מייחד אותה: המיקום במרכז נמל קיסריה, באחד האתרים המרהיבים בישראל, כשהגלים נשברים על חלון המסעדה.

מקור השראה: "ההשארה באה רק מהמקום בו אנחנו נמצאים. המקום הזה חזק מאיתנו".

המנה הפופולרית: פיש אנד צ'יפס. תיירים מאנגליה שאוכלים את המנה מבקשים את המתכון וטוענים שהגרסה המקומית עולה על המקור.

מנה שהצוות הכי אוהב לאכול: פילה סלמון על מצע בורגול עם טחינה גולמית.

חומר גלם מוביל: דג לוקוס טרי. בכל יום כמעט מגיעים דגי לוקוס מהדייגים בנמל.

מבנה המטבח: סגור, אבל יש אזורים במסעדה מהם ניתן להשקיף לתוכו.

מקום הישיבה הכי מבוקש: שולחן 10. נקודה שלב הנמל העתיק ניבט ממנה והיא מספקת את התמונה הטובה ביותר של הסביבה.

פס קול: בעיקר רחשי הים. ובווליום נמוך, שלא ישתלט על הרקע הימי, ג'אז ובוסה נובה.

מספר שולחנות: 50.

מספר סועדים: 200.

סועדים מפורסמים: מיק ג'אגר וג'סטין ביבר היו שם. ולפני שהתמנה לראש ממשלה, השכן בנימין נתניהו נהג לבקר.

את מי היו חולמים להאכיל: שמעון פרס.

איפה היו חולמים לפתוח סניף: עכו.

  • פורט קפה, גן לאומי, נמל קיסריה. טל': : 04-6100221