שף: נתי איבגי.
סגנון: בית קפה – מסעדה עם אוכל ים תיכוני, עונתי, טרי.
מייחד אותה: המיקום במרכז נמל קיסריה, באחד האתרים המרהיבים בישראל, כשהגלים נשברים על חלון המסעדה.
מקור השראה: "ההשארה באה רק מהמקום בו אנחנו נמצאים. המקום הזה חזק מאיתנו".
המנה הפופולרית: פיש אנד צ'יפס. תיירים מאנגליה שאוכלים את המנה מבקשים את המתכון וטוענים שהגרסה המקומית עולה על המקור.
מנה שהצוות הכי אוהב לאכול: פילה סלמון על מצע בורגול עם טחינה גולמית.
חומר גלם מוביל: דג לוקוס טרי. בכל יום כמעט מגיעים דגי לוקוס מהדייגים בנמל.
מבנה המטבח: סגור, אבל יש אזורים במסעדה מהם ניתן להשקיף לתוכו.
מקום הישיבה הכי מבוקש: שולחן 10. נקודה שלב הנמל העתיק ניבט ממנה והיא מספקת את התמונה הטובה ביותר של הסביבה.
פס קול: בעיקר רחשי הים. ובווליום נמוך, שלא ישתלט על הרקע הימי, ג'אז ובוסה נובה.
מספר שולחנות: 50.
מספר סועדים: 200.
סועדים מפורסמים: מיק ג'אגר וג'סטין ביבר היו שם. ולפני שהתמנה לראש ממשלה, השכן בנימין נתניהו נהג לבקר.
את מי היו חולמים להאכיל: שמעון פרס.
איפה היו חולמים לפתוח סניף: עכו.
- פורט קפה,
גן לאומי, נמל קיסריה. טל': : 04-6100221