מרכיבים

  • 2 בטטות גדולות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות עלי תימין
  • 3 כפות פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. חותכים את הבטטות לאצבעות בעובי של כס"מ. מייבשים היטב את האצבעות באמצעות מגבת נקייה.
  3. מערבבים בקערה את הבטטות עם שאר המרכיבים ומסדרים בשכבה אחידה בתבנית.
  4. אופים כ-45 דקות, עד שהבטטות רכות מבפנים אך פריכות מבחוץ (כדי שהבטטות יהיו פריכות מכל הצדדים, כדאי להפוך אותן לאחר כ-30 דקות בתנור).