מרכיבים
- 2 בטטות גדולות
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות עלי תימין
- 3 כפות פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- חותכים את הבטטות לאצבעות בעובי של כס"מ. מייבשים היטב את האצבעות באמצעות מגבת נקייה.
- מערבבים בקערה את הבטטות עם שאר המרכיבים ומסדרים בשכבה אחידה בתבנית.
- אופים כ-45 דקות, עד שהבטטות רכות מבפנים אך פריכות מבחוץ (כדי שהבטטות יהיו פריכות מכל הצדדים, כדאי להפוך אותן לאחר כ-30 דקות בתנור).
- עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות"