מרכיבים

20 יחידות

  • 3 קישואים
  • 2 ביצים טרופות
  • 100 גרם גבינה צפתית, מגוררת גס
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 כף עלי נענע, קצוצים דק
  • פלפל לבן גרוס
  • מלח
  • 3/4 1 כוסות פתיתים מבושלים (1 כוס פתיתים לפני בישול)
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. מגררים את הקישואים במגררת דקה וסוחטים היטב (מומלץ לסחוט בידיים, חופן בכל פעם, מעל מסננת). מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה את כל המרכיבים למעט הפתיתים, ומערבבים היטב. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומכסים בניילון נצמד. מאחסנים במקרר כשעה.
  3. יוצקים למחבת שמן בגובה 2 ס"מ ומחממים. יוצרים מהבלילה לביבות בידיים רטובות ומטגנים 5 דקות מכל צד, עד השחמה. מגישים.

איך שומרים?

  • במקרר, בכלי אטום, עד 3 ימים. מגישים חם (מחממים בתנור, מכוסה ברדיד אלומיניום).