מרכיבים
20 יחידות
- 3 קישואים
- 2 ביצים טרופות
- 100 גרם גבינה צפתית, מגוררת גס
- 3 כפות פירורי לחם
- 1 כף עלי נענע, קצוצים דק
- פלפל לבן גרוס
- מלח
- 3/4 1 כוסות פתיתים מבושלים (1 כוס פתיתים לפני בישול)
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- מגררים את הקישואים במגררת דקה וסוחטים היטב (מומלץ לסחוט בידיים, חופן בכל פעם, מעל מסננת). מעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את כל המרכיבים למעט הפתיתים, ומערבבים היטב. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומכסים בניילון נצמד. מאחסנים במקרר כשעה.
- יוצקים למחבת שמן בגובה 2 ס"מ ומחממים. יוצרים מהבלילה לביבות בידיים רטובות ומטגנים 5 דקות מכל צד, עד השחמה. מגישים.
איך שומרים?
- במקרר, בכלי אטום, עד 3 ימים. מגישים חם (מחממים בתנור, מכוסה ברדיד אלומיניום).