מרכיבים
- 1 סלסלה פטריות שמפיניון טריות
- 1 בצל קטן
- שמן לטיגון
- 1 חבילה (400 גרם) אטריות רחבות (אפשר להשתמש גם בפסטה אחרת שאוהבים)
- 1/2 חבילה (400 גרם) שעועית ירוקה שלמה קפואה (עדיף עדינה)
- 4 כפות סילאן
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף רוטב סויה
- מלח
- פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
- חותכים את הפטריות באופן גס וקוצצים את הבצל.
- מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
- מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות והשעועית הירוקה, ממליחים מעט ומכסים. מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם.
- מוסיפים למחבת את האטריות המבושלות, הסילאן, רוטב הצ'ילי רוטב הסויה, מלח ופלפל. ממשיכים לבשל עוד 5-3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, לספיגת הטעמים.
- עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות". לחצו כאן כדי לעבור לאתר