מרכיבים

  • 1 סלסלה פטריות שמפיניון טריות
  • 1 בצל קטן
  • שמן לטיגון
  • 1 חבילה (400 גרם) אטריות רחבות (אפשר להשתמש גם בפסטה אחרת שאוהבים)
  • 1/2 חבילה (400 גרם) שעועית ירוקה שלמה קפואה (עדיף עדינה)
  • 4 כפות סילאן
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף רוטב סויה
  • מלח
  • פלפל שחור טחון

אופן ההכנה

  1. חותכים את הפטריות באופן גס וקוצצים את הבצל.
  2. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
  3. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות והשעועית הירוקה, ממליחים מעט ומכסים. מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם.
  4. מוסיפים למחבת את האטריות המבושלות, הסילאן, רוטב הצ'ילי רוטב הסויה, מלח ופלפל. ממשיכים לבשל עוד 5-3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, לספיגת הטעמים.