מרכיבים

5 מנות

לקרם
  • 14 גרם (1 שקית) אבקת ג'לטין
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) מים קרים
  • 700 מ"ל (קצת פחות מ-3 כוסות) חלב קוקוס
  • 3 כפות דבש

לסלט הפירות
  • 1 כוס פירות חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 כפות מעדן פרי (דומה לריבה, אך ללא תוספת סוכר)
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הג'לטין עם המים הקרים ומניחים בצד ל-5 דקות.
  2. בינתיים שמים בסיר את חלב הקוקוס והדבש ומביאים לרתיחה עדינה תוך ערבוב מדי פעם.
  3. מכבים את האש, מוסיפים את תערובת הג'לטין לסיר ומערבבים היטב.
  4. מסננים את התערובת ומוזגים לכלי הגשה אישיים. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
  5. ההגשה: מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומניחים ממנו על כל מנה. אפשר לפזר מעל שבבי קוקוס.

  • המתכון באדיבות דבש יד מרדכי