מרכיבים
- שמן לטיגון
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 1 שן שום קצוצה
- 2 פרוסות שניצל חזה עוף, חתוכות לקוביות קטנות
- 2 גזרים בינוניים מגורדים
- 2 כוסות פתיתים
- 1/2 כפית כורכום
- כפית גדושה אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל שחור טחון
- 1/2 2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
- מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים חצי דקה מכל צד, עד שהן מלבינות.
- מוסיפים את הגזר המגורד ומערבבים. מכסים ומבשלים 3-2 דקות.
- מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים ומבשלים כדקה, תוך ערבוב.
- יוצקים לסיר את המים הרותחים, מערבבים ומכסים. מבשלים על להבה בינונית 10 דקות, מכבים את האש וממתינים 5 דקות לפני שמסירים את המכסה.